Здравейте!
На прага сме на Четвъртия национален поетичен конкурс, носещ името на най-популярната песен на Мери Бойс Бенд – „Непознати улици“. Идеята за него се роди след издаването на стихосбирката с моите собствени ученически стихове. До мен в тази идея стоят: Милена Андонова – директор на Английската гимназия в Бургас и Румяна Емануилиду – журналист, издател и главен редактор на вестниците „Черноморски фар“ и „Фактор“.
Вярваме, че има много млади хора, които и в 21-ви век създават поезия и споделят своите мисли с белия лист и със света! Искаме да разберем какво мислят, какво ги вълнува, в какво вярва,  какво пишат… Тръгнали ли са вече по „непознатите улици“ на творчеството?
Споделете мислите си с нас! Изпратете свои стихове на свободна тематика за Четвъртото издание на Националния поетичен конкурс „Непознати улици“! Ако сте ученици от VII до XII клас включително, тази покана важи точно за вас:
Аз, Мария Мутафчиева, издателска къща „Знаци“ и Гимназия с преподаване на английски език „Гео Милев“ – Бургас, те каним да изпратиш в периода 1-31 октомври 2015 г. три свои стихотворения, като посочиш това, което смяташ, че те представя най-добре! Ние с Милена Андонова и Румяна Емануилиду ще прочетем стиховете, ще отличим първенците и ще ги наградим след есенната ваканция, през първите дни на ноември. Цялата информация, регламента и начина за изпращане на стихове за конкурса можеш да намериш на сайта на гимназията: http://gpaeburgas.org/MARY/
Избраните творби ще бъдат публикувани във вестник „Фактор“. Авторите им ще получат грамоти и награди от ГПАЕ „Гео Милев“, издателска къща „Знаци“, музика и книги от мен. Очакваме стиховете ти!

Поздрави и до скоро!
Мери

Related Projects