Новини

ИК „Знаци“ ще участва в първото издание на „С книга на плажа“

Издателска къща „Знаци“ ще участва в Първото издание на Изложение „С КНИГА НА ПЛАЖА“, което ще се проведе в периода 22 – 29 юли 2015 г. Изложението ще се състои в най-новия експозиционен център в България – ФЛОРА БУРГАС, разположен в Приморски парк на брега на морето. Заповядайте и подкрепете българската книга!

„С книга на плажа“ ще задоволи любителите на прикючески разкази и романи, на заплетени трилъри и криминалета, на приказки вълшебни и лирически творби. Световната литературна класика и художествена литература ще присъства на български, но и на оригиналните й езици като адаптирани двуезични издания. За най-малките светът на приказките ще „оживее“ с колекция от грамофонни плочи, предоставена от Регионална библиотека „П.К.Яворов“.

В духа на съвременното изкуство книгата ще присъства и в специално изградени арт-инсталации, които ще запълнят пространството във Флората с магичност. Те ще ни накарат да усетим дъха на морето, ще ни провокират да се „слеем“ с вълните и да „потънем“ в книжни дълбини.

Вашият коментар