Уважаеми посетители,
моля прочетете внимателно посочените на тази страница условия за ползване на услугите на сайта znaci-bg.com, тъй като те съдържат важна информация, касаеща взаимоотношенията, правата и отговорностите между Вас като Посетител/Клиент и Издателство Знаци като Собственик на настоящия сайт.
Ползването на услугите на този сайт под всяка тяхна форма означава, че Посетителят е съгласен и приема да спазва стриктно настоящите условия.
Ако Вие не сте съгласни с тях, моля не ползвайте услугите на сайта znaci-bg.com.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА КЛИЕНТА:
За клиент се счита, всяко лице използващо онлайн магазина ни и което е подало поръчка, след като се е съгласило с тези условия. Клиентът се задължава да попълва правилно полетата във формата за поръчки и да не предоставя грешна информация за себе си.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА:
Онлайн магазинът си запазва правото да променя показаните цени, без предупреждение по всяко време, като цените плащани от клиента са цените, които са били актуални в момента на поръчване – за целта клиентът и онлайн магазина получават копие от поръчката.
Онлайн магазинът не е отговорен за щети, нанесени от вас, използвайки нашите продукти. Също така, не носим отговорност за невярна информация, публикувана в онлайн магазина. Защото някои данни са взети от интернет сайтове на производител или разпространител.
Онлайн магазинът си запазва правото да не изпълни поръчка, ако тя не съответства на тези условия.
Онлайн магазинът се задължава да показва цените според Закона за електронната търговията, т.е. всички цени в магазина са в български лева, с ДДС и без включена цена за доставка.
Онлайн магазинът се задължава да не предоставя вашата информация на трети лица и да не я използва за други цели, освен за изпълняване на поръчката.
Онлайн магазинът си запазва правото да запазва cookies във вашия компютър, както и да ви изпраща непоискани търговски съобщения (реклами и информация за промоции).

ПОРЪЧКА:
Всяка поръчка в онлайн магазина има силата на договор, между клиента и онлайн магазина. Всеки клиент се съгласява с тези условия, в момента на натискане на бутона „Потвърждавам поръчката“. Двете страни получават копие от електронната поща, съгласно Закона за електронната търговия.
Тъй като поръчката има силата на договор, онлайн магазинът има право да приема авансово плащане по банков път, като така не нарушава член 53 от Закона за онлайн търговията.

В случай че желаете да откажете поръчката преди да Ви бъде изпратена, ще трябва да изразите това Ваше желание в писмен вид. За целта може да отговорите на e-mail-a, който сте получили от нас, че поръчката Ви е приета или да ни изпратите отказа си на e-mail: rumye@abv.bg.  Там ще трябва да опишете Вашите имена, адрес и телефон за връзка, както и коя точно поръчка отказвате.

***Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на znaci-bg.com, освен ако изрично не е посочено друго. Използването на каквито и да е материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

ПОЛУЧАВАНЕ:
Онлайн поръчка можете да направите 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.
След като направите своята заявка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за уточнения по поръчката и стойността на куриерската услуга.
Всички поръчки приети до 17.00 часа на текущия ден, ще бъдат обработени и изпратени в същия ден. А на следващия ден ще Ви бъдат доставени.
Поръчки приети след 17.00 часа се обработват на следващия работен ден. Тези правила се отнасят за работните дни от понеделник до петък.

Ако поръчате през почивните дни, Вашата пратка ще бъде изпратена в понеделник и във вторник ще е при Вас.

Поръчката Ви ще бъде изпратена с куриерска фирма, в зависимост къде желаете да я получите.

– На адрес, на който куриер на фирмата, ще ви достави пратката от 9.30 до 13.00 часа.
– Също така можете да си вземете поръчката от офис на куриерска фирма Еконт Експрес (до поискване) от 9.00 до 18.00 часа.

Можете да посочвате за адрес на доставка и адреса на работното си място, без да се притеснявате от дискретността на пратката си.

В случай че желаете пратката Ви да бъде доставена в точно определен час, ще трябва да заплатите допълнителна такса от 2.40 лв към сумата на куриерската услуга.

ЗАПЛАЩАНЕ:
Заплащането се извършва чрез наложен платеж.
Когато получите поръчката, имате право да отворите пакета и да проверите съдържанието му. Когато се уверите, че продуктът е същият, който сте поръчали – тогава заплащате стойността му. При отказ от получаване, трябва да заплати куриерските услуги по връщането на пратката.

ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ:
ЗАПАЗЕТЕ ДОКУМЕНТИТЕ (ТОВАТИТЕЛНИЦАТА И ОПИСАНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА) ПРИДРУЖАВАЩИ ПОРЪЧКАТА ВИ!

Всички наши пратки пътуват с опция „преглед и тест”, тоест може да отворите пратката още преди да сте заплатили наложения платеж.
1. Подмяна се извършва до 7 работни дни след получаване на поръчката, след като сте ни уведомили по телефон или e-mail кой точно артикул, желаете да бъде подменен. Подмяната се извършва чрез куриерската фирма в момента на получаване на новия артикул.
2. Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 14 (четиринадесет) дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПРИЛОЖИТЕ КОПИЕ ИЛИ ОРИГИНАЛ ОТ ТОВАРИТЕЛНИЦАТА (ДОКУМЕНТА, КОЙТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА), С КОЯТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПРОДУКТИТЕ.

РЕКЛАМАЦИИ
Клиент, пазарувал в онлайн магазин markov-outlet.com, има право на рекламация при следните случаи;
– констатирани липси;
– дефекти на стоката;
– несъответствие с обявения размер и/или цвят;
– повреда на стоката при транспортирането.
Рекламация се прави до 30 (тридесет) дни след закупуване на стоката, като клиентът трябва да уведоми продавача по телефона или на e-mail: rumye@abv.bg. В рекламацията трябва да бъдат споменати: номерът на поръчката, номерът на товарителницата, с която е изпратена стоката, както и мотивите за оплакването. Артикулът може да бъде заменен за същия, същия в друг размери/или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено чрез куриерска фирма Еконт Експрес или Европът.
Връщането се осъществява при следните условия:
– Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
– Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
– Запазена оригинална опаковка и етикет.
При замяна на стоки транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на електронния магазин. В случай, че клиентът желае да замени или върне продукт, това може да стане с куриерска фирма  Еконт Експрес или Европът.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ:
Личните данни, които получаваме при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на  възникнали проблеми, свързани с поръчката. Гарантираме, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Вашият коментар